Huis laten taxeren - direct een waardebepaling

U overweegt om uw woning te verkopen en bent benieuwd wat uw woning waard is? Schakel Verkoopwijs Makelaars in Deventer dan in om uw huis te taxeren. Wij gaan net wat verder dan anderen en geven op meerdere manieren antwoord op de vraag: Wat is mijn woning waard? Niet alleen voeren we een taxatie van uw huis uit. We geven ook aan wat u na het taxeren van uw huis kunt doen om de waarde te verhogen.

Waardebepaling koopwoning

Verkoopwijs Makelaars onderscheidt zich van andere makelaars door een grote inzet, betaalbare diensten en een dynamisch team. De taxatie van uw huis wordt gedaan door een enthousiaste makelaar die u hoogstwaarschijnlijk ook weer treft als u uw huis wilt verkopen. Bij Verkoopwijs Makelaars heeft u namelijk altijd te maken met dezelfde enthousiaste makelaar, wat de communicatie een stuk makkelijker maakt.

Wat is mijn koopwoning waard?

Door ons uw huis te laten taxeren weet u precies wat de waarde van uw woning is. Maar ons woning waarde advies bevat meer. Het bestaat behalve het taxeren van uw huis ook uit:

Onze vakkundige beoordeling van uw woning
Referentiewoningen uit de buurt
De (over) waarde van uw woning
Ons verkoopplan, de verkoopstrategie
Tips om uw woning verkoopklaar te maken
Tips voor waardeverhoging
Ons aantrekkelijk makelaarstarief

Uw huis laten taxeren

Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Verkoopwijs Makelaars ontzorgt u vanaf het eerste moment dat we uw huis taxeren. Tijdens de uitleg van de waardebepaling van uw woning wordt het gehele verkoopproces besproken. Laat u uw gegevens achter zodat we ook uw huis kunnen taxeren?

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Laat dan uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

© 2015 - 2019 Wijs Makelaars BV All Rights Reserved
Verkoopwijs makelaars Schalkhaar           
Verkoopwijs makelaars Diepenveen
Verkoopwijs makelaars Deventer