Huis laten taxeren - direct een waardebepaling

U overweegt om uw woning te verkopen en bent benieuwd wat uw woning waard is? Schakel Verkoopwijs Makelaars in Deventer dan in om uw huis te taxeren. Wij gaan net wat verder dan anderen en geven op meerdere manieren antwoord op de vraag: Wat is mijn woning waard? Niet alleen voeren we een taxatie van uw huis uit. We geven ook aan wat u na het taxeren van uw huis kunt doen om de waarde te verhogen.

Klein en deskundig

Verkoopwijs Makelaars onderscheidt zich van andere makelaars door een grote inzet, betaalbare diensten en een dynamisch team. Als kleinschalig kantoor zijn wij in staat via korte lijnen te communiceren en kunnen wij u een optimale dienstverlening bieden. Uw huis taxeren wordt gedaan door een enthousiaste makelaar die u hoogstwaarschijnlijk ook weer treft als u uw huis wilt verkopen. Bij Verkoopwijs Makelaars heeft u namelijk altijd te maken met dezelfde enthousiaste makelaar, wat de communicatie een stuk makkelijker maakt.

Wat is mijn woning waard?

Door ons uw huis te laten taxeren weet u precies wat uw woning waard is. Maar ons woningadvies bevat meer. Het bestaat behalve het taxeren van uw huis ook uit: 

  • Onze vakkundige beoordeling van uw woning

  • Referentiewoningen uit de buurt

  • De (over) waarde van uw woning 

  • Ons verkoopplan

  • Tips om uw woning verkoopklaar te maken

  • Tips voor waardeverhoging

  • Ons aantrekkelijk makelaarstarief

Uw huis laten taxeren

Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Verkoopwijs Makelaars ontzorgt u vanaf het eerste moment dat we uw huis taxeren. Hierbij wordt het gehele verkoopproces besproken. Laat u uw gegevens achter zodat we ook uw huis kunnen taxeren?

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Laat dan uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

© 2015 - 2019 Wijs Makelaars BV All Rights Reserved
Verkoopwijs makelaars Schalkhaar           
Verkoopwijs makelaars Diepenveen
Verkoopwijs makelaars Deventer