Optimale presentatie door Verkoopwijs makelaars Deventer

Presentatie en styling

Een goede eerste indruk begint bij de presentatie en vraagprijs. Om die reden biedt Verkoopwijs Makelaars Deventer u de mogelijkheden aan waarmee uw woning optimaal kunnen presenteren.

Verkoopstyling

Een juiste styling verbeterd uw verkoopkans. De stylingadviseur brengt een bezoek aan uw woning en geeft tips om uw woning optimaal te presenteren tijdens bezichtigingen. Vaak kunt u zelf ook al het één en ander doen om uw woning beter tot zijn recht te laten komen bij bezichtigingen. Zorg o.a. voor een opgeruimde woning en tuin, verhelp kleine mankementen en zorg dat uw schilderwerk er netjes uitziet. De verkoopstyliste biedt verschillende diensten aan.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze styliste Saskia Brinkhof.
Inspriratie kunt u vinden op de website van Sas Design >>>

Professionele fotografie en luchtfoto's

Bewezen is dat woningen met goede foto's veel meer bezoekers trekken dan woningen met slechte foto's. Eén foto zegt immers meer dan duizend woorden. Deze goede presentatie krijg je niet zomaar, daar is vakmanschap voor nodig en die hebben wij in huis. Tevens maken wij met een drone (onbemande helicopter) luchtfoto's van uw woning voor een goede kijk op de grootte en ligging. 

Verkoopteksten

Een uitnodigende tekst is uiteraard ook van groot belang. Hiermee is het de bedoeling om o.a. de woning, de omgeving, de staat van onderhoud en de afmetingen zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. U krijgt bij ons op voorhand de tekst ter inzage en de vrije hand voor het aanvullen van de tekst.

Plattegronden

Een woning met plattegronden geeft vaak een veel beter beeld van de indeling, de grootte en alle ruimtes dan alleen een omschrijving met foto's. Deze plattegronden kunnen zowel in 2D als in 3D worden gemaakt. Zelfs een plattegrond compleet ingericht met meubels behoort tot de mogelijkheden. Laat zien wat uw woning te bieden heeft.

Brochures

Van elke woning stellen wij een professionele en uitgebreide brochure samen. Deze brochure geven wij na een bezichtiging mee, zodat de klant de woning thuis nog eens op zijn gemak kan bekijken. 
Verkoopborden
Een onderscheidend te koop bord blijft een beproefd middel en valt op. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die niet echt actief op zoek zijn naar een nieuwe woning, maar als zij toevallig het te koop bord in de tuin van juist die ene woning zien staan.

Adverteren

U kunt uw woning extra onder de aandacht brengen van potentiële kopers door te adverteren in diverse landelijke, regionale en lokale (dag-)bladen.
Social media
Een woning liken, delen of doorsturen naar vrienden, familie, collega's en kennissen? Met één druk op de knop en de woning gaat de hele wereld over. Alles is mogelijk met social media! Wij maken o.a. gebruik van Facebook, Twitter en LinkedIn.

Buurtmailing

De buurtmailing kan zowel in uw directe omgeving worden verspreid, alsook in een grotere regio. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen verhuizen binnen hun eigen woonomgeving. Bereik uw buurtbewoners en hun vrienden en kennissen via een opvallende kaart van uw in de verkoop staande woning. 
Bouwkundige keuring
Door een bouwkundige keuring van WoningSchouw wordt duidelijk inzicht verkregen in de bouwtechnische staat van een woning. In het rapport worden de aanwezige bouwtechnische gebreken die visueel waarneembaar zijn beschreven en met foto’s vastgelegd. De korte termijnkosten en achterstallig onderhoud worden zo goed mogelijk begroot en in een verzamelstaat weergegeven. De Bouwkundige keuringen van Woningschouw zijn uniek in Nederland doordat er achteraf optioneel een garantieverzekering tegen verborgen gebreken kan worden afgesloten.
Veel kopers willen graag vooraf zekerheden inbouwen om achteraf problemen te voorkomen.

Energielabel

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu! 
Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Het energielabel is een document waarin deze kenmerken zijn beschreven.

De promotie van woningen op internet heeft in de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. De zoektocht naar een nieuwe woning begint dan ook meestal op internet. Onze website presenteert uw woning uitgebreid en overzichtelijk.

Funda, Jaap en Huislijn 

Funda biedt het meest uitgebreide woningaanbod van Nederland en is daarmee de bekendste woningsite van Nederland. Per dag bezoeken ongeveer 350.000 mensen de site en samen bekijken ze per dag maar liefst 10 miljoen pagina's. Hier kunt u o.a. een eigen Funda account aanmaken en vervolgens uw favoriete woningen beheren en persoonlijke notities toevoegen. Maar volgens ons mogen Jaap en Huislijn niet ontbreken om uw woning zo breed mogelijk te presenteren.

Statistieken

Met de statistiekennotificatie van Funda blijft u goed op de hoogte van de bezoekcijfers van uw woning. Meten is weten!

Overige

Verder zijn er nog vele media- en ranking producten die ook tot de mogelijkheden behoren, zoals: een videopresentatie, 360 graden fotografie, tophuis en woning in beeld.

Wilt u ook weten wat uw woning waard is of wilt u uw woning verkopen?

Verkoopwijs makelaars laat u graag weten wat u woning waard is.

Vraag gelijk een gesprek aan >

© 2015 - 2019 Wijs Makelaars BV All Rights Reserved
Verkoopwijs makelaars Schalkhaar           
Verkoopwijs makelaars Diepenveen
Verkoopwijs makelaars Deventer