Veilig verhuren met Verkoopwijs makelaars Deventer


DataChecker is al geruime tijd in heel Nederland actief in het online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens Verkoopwijs is hiermee een samenwerking begonnen.
Door middel van een online applicatie kan Verkoopwijs voor u, als klant ID-bewijzen van personen controleren op echtheid en kredietwaardigheid toetsen op persoon, adres en bedrijf.
Om zeker te zijn checken wij uw mogelijke huurder om zo elk risico te kunnen beperken.


Geen scanner meer nodig, gemakkelijk ID-bewijzen verifiëren met gebruik van de IDchecker app.
De Smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit ons leven.
Om het aanmeldproces van nieuwe huurdersn eenvoudig te maken, heeft IDchecker de mobiele App ontwikkeld.
Vanaf heden kan Verkoopwijs op vanaf iedere locatie 24/7 legitimatiebewijzen controleren.
De App helpt ons met het maken van een scherpe foto, die vervolgens verstuurd wordt via onze beveiligde verbinding.

Verkoopwijs Makelaars in Deventer maakt gebruikt van deze diensten. 


Mocht u na al onze inspanningen niet de juiste huurder hebben dan heeft Verkoopwijs een samenwerking Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt. Deze stichting kunt u inschakelen om het probleem op te lossen. Verkoopwijs heeft voor u een speciaal tarief bedongen.
Naast advies hoe u als verhuurder zelf preventieve maatregelen kan nemen, ondersteunt Verkoopwijs samen met de Stichting SBWH u als verhuurder met raad en daad om de woonfraude effectief te bestrijden. Er zijn verschillende vormen van woonfraude waarvan u als verhuurder schade kunt ondervinden: Onderhuur, Kraak, Overbewoning, Hennepteelt of Overlast.


Stichting Slachtoffer Hennepteelt werkt samen met Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt. Stichting Slachtoffer Hennepteelt is opgericht om verhuurders civiel rechtelijk bij te staan die slachtoffer zijn geworden van illegale hennepteelt.
Nadat u bent geïnformeerd door de politie over een ontdekte hennepkwekerij is het belangrijk dat U juist handelt. Wij zijn gespecialiseerd in het bijstaan van verhuurders die slachtoffer geworden door illegale hennepteelt. Wij voeren civiel rechtelijke procedures uit namens de verhuurder.


Verkoopwijs Makelaars werkt samen met Waardering Register Huurders (WRH). Door een snel en goed procedurebeleid worden malafide huurders juridisch en financieel aangepakt, zodat de schade voor u als verhuurder beperkt kan blijven. De database bezit meer dan 5000 malafide huurders.
Malafide huurders proberen woningen met valse identiteitsbewijzen woningen en bedrijfspanden aan te huren voor malafide praktijken.
Voorbeelden van malafide praktijken zijn:
- Illegale Hennepteelt
- Drugslab
- Prostitutie
- Illegale onderhuur
Door de registratie van malafide huurders kan Verkoopwijs Makelaars controleren of een huurder niet geregistreerd staat als malafide huurder.

Wilt u ook weten wat uw woning waard is of wilt u uw woning verkopen?

Verkoopwijs makelaars laat u graag weten wat u woning waard is.

Vraag gelijk een gesprek aan >

© 2015 - 2019 Wijs Makelaars BV All Rights Reserved
Verkoopwijs makelaars Schalkhaar           
Verkoopwijs makelaars Diepenveen
Verkoopwijs makelaars Deventer