IK WIL EEN GRATIS
WONINGWAARDE ADVIES

Wilt u uw woning vakkundig verkopen, betrokken blijven en kosten besparen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte of woningwaarde advies aan!

verkoopmakelaar aankoopmakelaar verhuurmakelaars

Recent verkocht

Nieuwstraat 28 te Deventer te koop

Uw makelaar in Deventer, Schalkhaar en Diepenveen

Een makelaar moet betrouwbaar, deskundig, enthousiast en betrokken zijn. Een helpende hand die u bijstaat bij de aankoop, de verkoop of de (ver)huur van een woning. Bij Verkoopwijs Makelaars in Deventer zijn wij dat allemaal en zelfs nog een beetje meer. Wij zijn een full-service makelaarskantoor in Deventer dat zich onderscheidt door een grote inzet, betaalbare diensten en een dynamisch team.

Verkoopwijs Makelaars in Deventer is u graag persoonlijk van dienst.

Wij zijn kleinschalig, traditioneel service- en klantgericht, ofwel klein maar fijn. Verkoopwijs makelaars kunnen u alle voordelen van een flexibele organisatie bieden, zoals een optimale dienstverlening en korte communicatielijnen. U heeft bij Verkoopwijs Makelaars in Deventer bijvoorbeeld altijd te maken met dezelfde enthousiaste makelaar. Dit maakt de communicatie een stuk gemakkelijker. Daarnaast zorgt het ervoor dat alle klanten op hun wenken worden bediend.

Deskundige makelaars

De makelaars op ons kantoor in Deventer hebben jarenlange ervaring in verkoop, aankoop en verhuur in Deventer en omgeving. Door deze ervaring, zeer goede kennis van de lokale markt en gedrevenheid, zijn wij in staat u alles uit handen te nemen. Dus bent u op zoek naar een eigentijdse makelaar die alle werkzaamheden om een geschikte koper of huurder te vinden uit handen neemt, een duidelijke aanpak heeft en een scherp tarief hanteert? Dan vindt u die, heel gewoon, bij ons in Deventer!

© 2015 - 2019 Wijs Makelaars BV All Rights Reserved
Verkoopwijs makelaars Schalkhaar           
Verkoopwijs makelaars Diepenveen
Verkoopwijs makelaars Deventer