Uw aankoopmakelaar in Deventer

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Vraag gelijk een gesprek aan >

 

Als u een huis gaat kopen, wilt u vast en zeker worden bijgestaan door een deskundige makelaar. Bij Verkoopwijs Makelaars in Deventer beschikken we over een enthousiast en klein team makelaars die ieder zeer vakkundig zijn. Ons full-service makelaarskantoor is al jaren actief als aankoopmakelaar in Deventer en kent de markt als geen ander. Kom gerust eens kennismaken, dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden.

 

Wat bieden we u?

 

Wie Verkoopwijs Makelaars inschakelt als aankoopmakelaar in Deventer, weet zeker dat het kopen van een huis goed geregeld wordt. Na een kennismakingsgesprek en inventarisatie gaan we, na de opdracht tot dienstverlening, direct voor u aan het werk. We onderzoeken de woningen die u aan ons voorstelt en overleggen over de gewenste strategie. Als aankoopmakelaar nemen wij de biedingen voor onze rekening. We gaan in onderhandeling voor de best mogelijke prijs en voorwaarden voor u. Omdat we als aankoopmakelaar in Deventer niet alleen grote kennis hebben van de markt, maar ook alle juridische voorwaarden kennen, kunnen we ook de koopovereenkomst en gemaakte afspraken voor u controleren. Pas als alles goed geregeld is en we de woning In Deventer gecontroleerd hebben, dragen we uw gegevens over aan de notaris. Onze aankoopmakelaar stopt pas als de koopakte is ondertekend.

 

Een betrouwbare aankoopmakelaar

 

Met Verkoopwijs Makelaars als aankoopmakelaar in Deventer is een huis kopen snel en goed geregeld. Ook in Apeldoorn kunnen wij als aankoopmakelaar ingeschakeld worden. Meer weten? Of een afspraak maken? Neem dan even contact met ons kantoor in Deventer op.  

 

Klanten over Verkoopwijs makelaars Deventer

13 december 2017

 

Mevr. Bodt

Het contact met de makelaar alsook met de mensen op het kantoor was prettig en informatief, telefoontjes werden direct beantwoord, je werd zonder te vragen op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik kan deze makelaar alleen maar aanbevelen en heb dat inmiddels ook gedaan.

 

Deskundigheid: 9
Lokale marktkennis: 9
Prijs / kwaliteit: 9
Service en begeleiding: 9

bron: Funda

Belangrijk om te weten:

- De verkopende makelaar krijgt een percentage van de verkoopprijs; Hoe hoger de verkoopprijs hoe hoger de verdiensten van de makelaar
- Verkoopmakelaars handelen graag met een aankoopmakelaar omdat zo de procedure professioneel verloopt en er geen misverstanden onstaan
- Wij zijn er op gebrand om voor u de laagste prijs te onderhandelen en u tevens van goed advies te voorzien
- Als aankoopmakelaar handelen wij altijd zonder koopemoties

 

© 2015 - 2019 Wijs Makelaars BV All Rights Reserved
Verkoopwijs makelaars Schalkhaar           
Verkoopwijs makelaars Diepenveen
Verkoopwijs makelaars Deventer